article
Vizualizeaza cosul

Sistem Buy-Back

Sistemul Buy-Back va ofera posibilitatea sa schimbati telefonul sau tableta folosite  cu un alt telefon sau tableta.  Acest servciu este valabil doar pentru persoanele fizice.

Se accepta telefoane si tablete functionale cu grad de uzura fizica moderata spre deloc din gama  HTC , BlackBerry, Apple, Samsung, LG, Sony, Motorola - Modele Recente!

Buy-Back este o varianta  comoda si eficienta, prin prisma faptului ca obtineti reduceri de pret prin valorificarea telefonului sau tabletei folosite. Il vom evalua si iti vom oferi o reducere pe care o poti folosi la achizitionarea unui alt  telefon sau tablete noi, dar si in cazul in care esti interesat de un produs aflat in lista noastra de Resigilate sau Second Hand  din cadrul site-ului magazinul nostru.

Puteti obtine pe telefonul sau tableta dvs. folosite pana la 60% din pretul afisat la noi pe site pentru acelasi produs in stare noua.

De exemplu, daca doresti sa achizitionezi un produs X care costa 1800 lei si ai de dat la buy back un produs Y in stare de functionare perfecta si stare fizica impecabila, care poate fi achizitionat de la noi sigilat la pretul de 1000 lei, obtii o reducere de 60% din suma de 1000 lei, respectiv 600 lei. Astfel ca mai platesti pentru produsul in valoare de 1800 lei, doar 1200 lei.
Daca acelasi produs Y din exemplul anterior are urme de uzura, accesorii lipsa sau e codat pe vreo retea, se va scadea din suma de 600 lei de comun acord cu clientul, tinandu-se cont de gradul de uzura, costul decodarii, etc.