article
Vizualizeaza cosul

Garantie

Garantia Pentru persoane fizice este 2 ANI (24 luni) inclusa in pretul telefonului pentru produsele noi, sigilate si o luna pentru produsele din categoria Second Hand sau Resigilate.

Pentru persoane juridice conform legii garantia este de 1 an (12 luni) pentru produsele noi.

Persoanele fizice in cazul achizitionarii unui produs Second Hand sau Resigilat pot opta pentru  Garantie 12 luni (1an) contra achitarii sumei de 50 lei. Aceste produse beneficiaza doar de garantie la service-ul partener, Telibri.ro nu si la cele oficiale.


In ambele situatii, ca e vorba de garantia inclusa in pret sau cea platita extra se ofera un certificat tipizat, nominal, stampilat valabil la un service autorizat. De asemenea mai exista posibilitatea achizitionarii produslui distinct Garantie pe Viata dar doar pentru produsele noi.
Garantia este conforma cu Legea 449/2003 privind vanzarea si garantia produselor, cu Legea 296/2004 privind Codul Consumului in vigoare din 01.01.2007 si cu OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata ulterior inclusiv cu Legea 476/2006.

Durata de rezolvare a service-ului in garantie este de maximum 30 zile, respectiv 20 de zile lucratoare conform legii.

Garantiile se efectueaza dupa cum urmeaza:

Apple: 
Garantie 1 an de zile valabila din momentul activarii la service-urile oficiale Apple pe care le gasiti in linkul urmator http://www.apcom.ro/service/.
Apcom România: Service & Asistenţă

In acelasi timp vi se elibereaza de catre noi un certificat valabil 2 ani din momentul cumpararii. Garantiile in baza certificatului se efectueaza la service-ul nostru www.telibri.ro

Samsung:

Garantie 2 ani valabila la service-ul oficial Samsung www.esd-rom.ro in baza facturii.