article
Vizualizeaza cosul

Service GSM

Service GSM Telibri.ro situat in Bucuresti pe Calea Serban Voda nr.198, in spatele liceului Sincai, in imediata vecinatate a iesirii de la metrou Tineretului. Serviciul nostru este disponibil si la nivel national prin intermediul unui sistem de comanda online. Clientii au posibilitatea de a-si trimite dispozitivul, fie de la domiciliu sau de la birou, prin intermediul serviciului de curierat pe care il furnizam.

CU NOI TELEFONUL TAU MAI ARE O SANSA!


     www.Telibri.ro

Efectuam urmatoarele servicii:

SCRIERE SOFTWARE - FRP - 90 lei
Alte operatiuni mai complexe de tip software pot ajunge la 200 lei

IMERSIE LICHID – actionare pe placa de baza in functie de gradul de degradare (fara reparatie sau inlocuire piesa) - 120-140 lei

IMERSIE LICHID LOCAL - mufa de incarcare, mufa audio, casca, difuzor (fara reparatie sau inlocuit piesa) – 80-100 lei

NU INCARCA – de cele mai multe ori preturile pentru aceasta defectiune sunt cuprinse intre 140-160 lei

PROBLEME MICROFON -  de cele mi multe ori preturile pentru aceasta defectiune sunt cuprinse intre 80-110 lei  sau 120-160 la telefoanele modele mai noi

PROBLEME CASCA – de cele mai multe ori preturile pentru aceasta defectiune sunt cuprinse intre 90-130 lei

Preturile exprimate mai sus sunt orientative!

INLOCUIRE DISPLAY - Originale Service Pack sau compatibile

RECONDITIONARE DISPLAY prin laminare. Se accepta display-uri sparte, dar care afiseaza complet.

Mai jos e explicata procedura de laminare:


Laminam sticla display pentru oricare dintre marcile : Apple - Samsung - Asus - Alcatel - OnePlus - Xiaomi - Allview - HTC - Lenovo - Nokia - Huawei -

Executam schimbare sticla in maximum 8 ore lucratoare.

Detinem propriul LABORATOR GSM, dotat cu aparatura profesionala, de specialitate.

Procedeul de inlocuire sticla se efectueaza in laborator, de catre tehnicieni GSM experimentati.

ACEASTA ESTE CEA MAI IEFTINA VARIANTA CA ALTERNATIVA LA SCHIMBAREA INTREGULUI ANSAMBLU CARE ESTE UNA SCUMPA!

Mai exista o varianta mai ieftina, respectiv schimbarea ansamblului cu unul compatibil, "neoriginal", insa calitatea afisarii si a culorilor fiind una net inferioara.

Acest procedeu foloseste afisajul/display-ul dvs. original de fabrica, doar sticla fiind schimbata.

Folosim doar sticla originala, cu Logo.

Inlocuirea sticlei se realizeaza prin laminare cu adeziv (OCA - Optical Clear Adhesive), exact ca cel din fabrica si consta in urmatorii pasi:

- Dezasamblarea ansamblului display;

- Inlaturarea sticlei sparte si curatarea adezivului de pe display;

- Schimbarea foliei polaroida (daca este cazul);

- Laminarea display-ului cu adezivul OCA - Optical Clear Adhesive;

- Lipirea sticlei de ecran, prin vaccum si presare, in aparate special concepute pentru aceasta operatiune;

- Schimbarea panoului backlight (daca este cazul);

- Daca este cazul se foloseste o masina cu aer comprimat pentru indepartarea bulelor (bubble remover machine) ramase in urma procesului de laminare

- Asamblare aparat.

Operatiunea este sigura, calitativa si garanteaza buna functionalitate a aparatului.
Inlocuirea sticlei nu afecteaza in niciun fel buna functionare a celorlalte componente ale telefonului (ex. touch, camere, microfon, etc.).

Este o reparatie de "cosmetizare", astfel ca in urma socului pe care aparatul l-a primit, pot fi afectate alte componente ale dispozitivului de aceea ii vom face o constatare generala inainte de laminare.

Display-ul telefonului se poate reconditiona la calitate de fabrica doar daca:

1. Display-ul NU prezinta pete de culoare (uneori reusim prin procedeul de laminare sa scoatem petele galbene, dar nu mereu), dungi sau pixeli defecti;

2. Comenzile touchscreen-ului functioneaza pe toata suprafata display-ului, in parametrii normali (fara sa agate sau sa blocheze touch-ul).

Ne asumam toate riscurile in timpul procedurilor tehnologice de reconditionare a display-ului, iar in eventualitatea in care display-ul cedeaza, in acest proces, ti-l vom inlocui cu un ansamblu original fara costuri suplimentare.

IN EVENTUALITATEA IN CARE SPARGETI GEAMUL ACELUIASI TELEFON IN DECURS DE 3 LUNI DE LA RIDICAREA DE LA NOI DIN SERVICE, A DOUA OARA VA SCHIMBAM STICLA LA COST ZERO!

Putem colabora si in afara localitatii prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, costurile pentru livrare sunt 19 lei si suportate de catre client.

Indiferent cât de multă grijă avem de telefonul nostru, se poate întâmpla să-l scapi din mână, existând riscul de a deveni inutilizabil. Din pacate singura modalitate de a repara un ecran spart este să schimbați fie doar digitizerul(sticla) fie și digitizerul și displayul. 

Cea mai bună soluție in a rezolva un ecran spart fără a risca să produceți și alte pagube telefonului este să-l aduceți la un service specializat, unde se studiază in amănunt problema intâmpinată și se tratează corespunzator cu aparaturi profesionale. Ştim că pe internet exista kit-uri pentru reparații, dar unde mâna unui specialist nu există, nu există nici calitate.

Inlocuim Sticla prin procedeul de laminare si display-uri LCD pentru aproape toate marcile si modelele comercializate.NE GASITI AICI: