article
Vizualizeaza cosul

Avantajele Grifonul.ro

1.Garantie 2 ani

2.Garantie pe Viata

3.Impachetare cadou

1.Garantie 2 ani

Garantia este 2 ANI (24 luni) inclusa in pretul telefonului pentru toate produsele noi vandute prin intermediul site-ului nostru.


2.Nou - Garantie pe viata

Grifonul.ro , va ofera posibilitatea de a va asigura Garantie pe Viata pentru produsele achizitionate din de pe site-ul nostru.

Garantia pe Viata este un produs comercial distinct si optional reprezentand o garantie conventionala extinsa pe toata durata de viata a produsului.*

Garantia pe Viata intra in vigoare imediat dupa expirarea termenului legal de garantie oferita de catre producator.

Anularea garantiei obligatorii (oferite de catre producator) în interiorul termenului de garantiie obligatorie, pentru oricare din motivele specificate ca atare în certificatul de garantie obligatorie atrage si anularea definitiva a garantiei conventiionale (Garantia pe Viata) pentru produsul respectiv.

Garantia pe Viata se adreseaza strict clientilor care achizitioneaza de pe site-ul GRIFONUL.RO  produse care fac obiectul garantiei.

O data aleasa optiunea Garantia pe Viata, la achizitionarea produselor, clientul va primi pe langa certifcatul de garantie obligatorie si un certificat de garantie conventionala de care se va folosi de la intrarea în vigoare a acesteia.

Costul Garantia pe Viata este de 99,90 Lei indiferent de produsul achizitionat, atata timp cat acest produs face parte din categoria acelora care beneficiza de garantia extinsa.

Practic, prin achitarea optionala a sumei de 99,90 Lei, clientul isi asigura garantia pe intreaga durata de viata a produsului.

Garantia pe Viata este un produs distinct si se achita optional si individual pentru fiecare produs achizitionat.
In cazul defectiunilor aparute dupa intrarea in vigoare a acestei garantii extinse, clientul va trimite produsul care face obiectul garantiei catre service-ul nostru.

Procedura de solutionare a Garantiei pe Viata respecta intocmai conditiile in care se deruleaza procedura de solutionare garantiei initiale obligatorie. Detalii legate de aceasta procedura  gasii în sectiunea Garantie.
*Durata de viata pentru produsele electronice este între 3 si 5 ani in functie de produs.

3.Impachetare cadou

Daca doriti sa faceti cadou un produs de la noi pe site ii puteti comanda produsul distinct numit ''
Impachetare cadou'' si noi il amabalam pentru Dvs. in functie de dorinta dvs., adaugand si o felicitare de multumire, de apreciere, iubire, etc. Dupa ce ati comandat produsul distinct ''Impachetare cadou'', nu uitati sa dati toate aceste detalii in campul ''Observatii comanda''.LiveZilla Live Chat Software